Zadovoljstvo nam je da vas obavestimo da su Udruženje finansijskih direktora Srbije i Advokatska kancelarija TSG  Tomić  Sinđelić  Groza („TSG ADVOKATI“)  uspostavili saradnju u domenu pravnog savetovanja.

Pored saradnje u domenu pravnih regulativa, neke od tema koje će UFDS i TSG ADVOKATI zajedno obrađivati su: M&A, privredno i korporativno pravo, odgovornost finansijskog direktora, GDPR-a, elektronsko poslovanje, strane investicije i podsticajna sredstva, radno pravo, efikasna naplata potraživanja, javne nabavke, intelektualna svojina i sve ostale oblasti savetovanja TSG ADVOKATA (videti http://tsg.rs/oblasti-prava/ ).

Advokatska kancelarija TSG  je osnovana 2000. godine od strane srpskih advokata međunarodne orijentacije, odmah nakon prekretnice u Srbiji u vreme kada se tržište otvorilo za strane investitore. Kancelarija već 19 godina savetuje renomirane međunarodne i domaće kompanije u Srbiji.

TSG partneri Ljubica Tomić, Predrag Groza i Saša Sinđelić vode danas tim specijalizovanih advokata koji je uvek usmeren ka poslovno delotvornim rešenjima u korist klijenta koji za njih kažu: „Ovi advokati nalaze vreme da shvate poslovanje klijenta pre nego što počnu sa davanjem saveta. Njihov pažljiv pristup je izuzetan“. (“The Legal 500” http://tsg.rs/o-nama/)  TSG ADVOKATI rade i savetuju na srpskom, engleskom i nemačkom jeziku. http://tsg.rs/