Advokatska kancelarija Subotić & Jevtić je postala zvanični partner UFDS-a u sferi pružanja pravnih usluga. Pomenuta kancelarija posvećena je pružanju vrhunskih usluga klijentima, sa detaljnim poznavanjem poslovanja i prilika na lokalnom tržištu.

Advokati iz Subotić & Jevtić aktivni su u svim oblastima komercijalnog prava, sa fokusom na privredno pravo, M&A, pravo konkurencije/državna pomoć, parnični i arbitražni postupci, IT/IP, mediji, nelikvidnost i finansijsko restrukturiranje, stečaj, bankarstvo i finansije, radni odnosi, nekretnine i infrastruktura kao i u oblasti opšte regulative i usklađenosti sa zakonom.

Ključni faktori uspeha advokatske kancelarije Subotić & Jevtić su izuzetno multidisciplinarno iskustvo, dinamičan pristup klijentima, timski rad i brzo i precizno rešavanje svih zadataka.  Njihovo praktično iskustvo bavljenja pravom i dugogodišnji rad u advokaturi je podržavano i aktivnom, dugoročnom saradnjom sa velikim brojem akademskih stručnjaka kao i stranim advokatskim kancelarijama.

S obzirom na veliku povezanost pravnog i finansijskog sektora u modernim kompanijam, bez čije saradnje većina procesa ne bi bila moguća, izuzetno nam je zadovoljstvo da je partner Udruženja postala upravo jedna renomirana advokatska kancelarija.