Udruženje finansijskih direktora Srbije je u utorak, 18. juna, u Wineart-u, uz prisustvo članova i partnera, kao i članova Udruženja korporativnih pravnika Srbije, obeležilo uspešan završetak aktivnosti UFDS-a u prvoj polovini godine.

Aleksandar Plavšin, menadžer UFDS-a, poželeo je dobrodošlicu svim gostima i kratko se osvrnuo na glavne aktivnosti udruženja u prvoj polovini godine. Takođe, predstavio je i novi projekat Udruženja “Finance Professional Hub”, koji trenutno okuplja 20 finansijskih profesionalaca u cilju razmene znanja i sticanja novih iskustva u oblasti finansija.

Nakon dobrodošlice, članovima su se obratili i Mina Janjić, član UO UFDS, koja je iskoristila priliku da najavi i prvu samostalnu konferenciju Udruženja finansijskih direktora Srbije, kao i Filip Kovačević, Senior Manager, Deloitte, koji je ispred kompanije Deloitte pozdravio sve prisutne i istakao značaj saradnje sa Udruženjem koja uspešno traje godinama.

Nakon formalnog dela programa članovi su uživali u koktelu. Zahvaljujemo se svim partnerima na podršci u radu Udruženja.