U četvrtak, 23. novembra, u hotelu Crowne Plaza, održan je novembarski sastanak UFDS-a na temu “Digitalno bankarstvo i optimizacija poslovanja kroz implementaciju inovacija”.

Gosti Miloš Polovina, član Izvršnog odbora i marketing direktor Telenor banke, Mirko Golijanin, menadžer prodaje, i Milka Todorović, finansijska direktorka Telenor banke su članovima predstavili inovacije u Telenor banci, ali i prezentovali novu uslugu mobilnog plaćanja koja je osmišljena da doprinese optimizaciji troškova prodaje roba i usluga za potencijalne partnere (pravna lica) i u potpunosti zameni novčanik kod fizičkih lica.

Jedna od funkcionalnosti u Telenor banci  je im mCash  ili “novčanik” u mobilnom telefonu, inovacija koja  omogužava uštedu vremena, odnosno da uz pomoć telefona, bez korišćenja kartice, korisnik podigne i uplati novac ili proveri stanje na računu na bilo kom bankomatu Telenor banke.  Takođe, iako je poslovanje Telenor banke prevashodno okrenuto i namenjeno fizičkim licima, novina u Telenor banci su i konkurentni korporativni depoziti, odnosno deponovanje dinarskih sredstva uz fleksibilni period oročenja i povoljne uslove.

Zahvaljujemo se kolegama  iz Telenor banke na kvalitenoj prezentaciji i zanimljivoj simulaciji rada u Telenor aplikaciji, kao i kolegi Milošu Đukanović, članu UFDS-a i finansijskom direktoru Henkel Srbija, koji  je sa nama podelio iskustva i benefite koje prepoznaje kao korisnik usluga Telenor banke.