U subotu, 11. maja članovi Udruženja finansijskih direktora Srbije posetili su kompaniju P.S.Fashion, gde im je pružena ekskluzivna prilika da saznaju više o njihovom poslovnom modelu ali i mogućnost da obiđu proizvodnju u kojoj nastaju nove kolekcije.
Domaćini u P.S. Fashion-u su bili Ivan Radovanović, član UFDS-a i finansijski direktor kao i vlasnici kompanije Slađana i Predrag Pantović.

Ivan je članovima prezentovao kako P.S. Fashion organizuje poslovanje u skladu sa globalnim trendovima, počevši od inovacija u načinu kupovine, finansija i nabavke, ali i strategijama pri osmišljavanju novih kolekcija.

Članovi su u razgovoru sa vlasnicima kompanije saznali kako je mala kompanija iz Čačka prerasla u prepoznatljiv brend koji danas slavi više od 20 godina postojanja i zapošljava preko 600 radnika. Takođe, imali su prilike da se upoznaju sa najvećim izazovima koje modna industrija diktira svakodnevnom poslovanju i svim specifičnostima koje nosi biznis model ovakvog brenda, kao i nužnosti sinergije između kreativnog i upravljačkog sektora firme.

Zahvaljujemo se kompaniji P.S. Fashion na gostoprimstvu, kao i na mogućnosti da članovi bar na trenutak osete kako izgleda biti deo njihovog tima.