Udruženje finansijskih direktora Srbije je u saradnji sa partnerom u domenu bankarstva, Telenor bankom, 18.septembra,organizovalo panel diskusiju na temu:“PROCESI U TRANSFORMACIJI: M&A TELENOR BANKE & DIGITALIZACIJA PORESKE UPRAVE”.

Na ovu temu govorili su gospodin Miloš Polovina, Marketing Director & Executive Board Member, Telenor banke i gospođa Jelena Bojović, , direktorka za regulatornu reformu, NALED-a. Moderator diskusije bila je gospođa Milka Todorović, CFO, Telenor banke.

Tokom sastanka, članovi Udruženja su imali prilike da se upoznaju sa novitetima u finansijskoj industriji i njihovim efektima na privredu. Pored inovacija, predstavljeni su i ključne mere u akcionom planu za suzbijanje sive ekonomije, kao i akcioni plan za unapređenje Srbije na i „Doing Business“ list Svetske banke.

Veliki akcenat je stavljen na digitalizaciju transformacija Poreske Uprave uz osvrt na benefite koje ista ima po realni sektor, kao i na program razvoja E-Uprave koja za cilj ima pojednostavljenje poslovnih procesa i stvaranje boljeg poslovnog okruženja.

Zahvaljujemo se panelistima na nadasve korisnoj i edukativnoj diskusiji, kao i svim članovima na učešću.