Beograd, 8.5.2017. – 4. i 5. maja 2017. godine,u hotelu Izvor u Aranđelovcu, uspešno je održana 6. CFO Konferencija finansijskih direktora, u organizaciji  Udruženja  finansijskih direktora Srbije i TGI Group-e.

CFO konferencija je forum koji već pet godina okuplja finansijske rukovodioce, predstavnike regulatornog, vladinog sektora kao i pružaoce finansijskih usluga iz Srbije i sveta i bavi se najvaznijim, aktuelnim temama i novim trendovima u finansijama.

Pod sloganom “Industrijska revolucija u oblasti finansija” 6. CFO konferencija je organizovana pod pokroviteljstvom Ministarstva finansija Republike Srbije, a članovi UFDS su bili zaduženi za kreiranje kompletnog programskog dela konferencije, uključujuci izbor tema i panelista.

Uticaj makroekonomskih aspekta na odluke finansijskih direktora, da li je finansijski direktor prirodni naslednik generalnog direktora, finansijski rukovodilac kao inicijator pozitivnih promena, ali i poslovne strategije poreskog planiranja bile su samo neke od tema o kojima su panelisti i učesnici konferencije diskutovali.

Konferenciju su podržale i kompanije Deloitte, Europcar, GLP Values, Advokatska kancelarija Aleksić i saradnici, TPA Group, Vojvodjanska banka, SAGA i Mainstream Managed Services Group.

Zahvaljujemo se TGI grupi na uspešnoj i profesionalnoj saradnji, kao i članovima UFDS-a na velikom doprinosu kvalitetu programa konferencije.

Video sa konferencije možete pogledati ovde: deo 1deo 2deo 3deo 4 i deo 5.